Używane witryny do lodów w lokalnej cukierni
W upalny letni dzień nie ma nic przyjemniejszego niż pyszne lody. Coraz większą popularnością cieszą się zaś naturalne lody rzemieślnicze wytwarzane przez lokalnych cukierników. Użycie naturalnych, organicznych produktów idzie natomiast w parze z ekologicznymi aspektami prowadzenia lokalu. Jednym z nich mogą być właśnie używane witryny do lodów czy inne witryny do cukierni. Bez wątpienia klienci docenią fakt, że cała ich ulubiona cukiernia działa według założeń gospodarki cyrkularnej.
Używane witryny do lodów powodem do dumy
Konsumenci coraz częściej wybierają naturalne, rzemieślnicze produkty. W związku z tym zdecydowanie bardziej docenią również wyposażenie cukierni w sprzęty z odzysku. Wystarczy tylko się tym odpowiednio pochwalić, na przykład odpowiednią naklejką na urządzeniu. Dzięki temu Twoi Klienci będą mogli mieć poczucie, że wspierają lokalny biznes, oraz że ich świadome wybory konsumenckie przyczyniają się do zmniejszenia negatywnych czynników środowiskowych.
Lody – dodatkowy dochód w czasie obostrzeń
W obliczu niepewności związanych z pandemią koronawirusa, restauracje i kawiarnie musiały się dostosować do panujących obostrzeń. Sprzedaż jedzenia i napojów znów możliwa jest jedynie na wynos. Jeżeli zastanawiasz się nad wprowadzeniem do swojej sezonowej oferty lodów, to warto odpowiednio wcześnie zająć się tematem zakupu konserwatora. My oczywiście proponujemy sprawdzić ofertę używanych urządzeń, ze sprawdzonego, zaufanego źródła. Zakup nowego konserwatora wiąże się niestety z dość wysokimi kosztami, które mogą być nieosiągalne dla małych biznesów.
Używane witryny do lodów
Świetnie sprawdzi się na przykład konserwatorów do lodów Special gelato 110. Posiada on drewnianą obudowę, a jego kolor możemy zmienić tak, aby pasował do wystroju lokalu. Ponadto konserwator działa perfekcyjnie, pomimo tego, że jest używany. Taki – używany – sprzęt gastronomiczny bezsprzecznie wprowadzi ekologiczny klimat, za którym pójdą także realne działania na rzecz środowiska. Warto postawić na naturalne materiały i przyjazne dla środowiska rozwiązania.
Ekologiczne podejście nenpo
W nenpo wspieramy miejscowe biznesy. Dodatkowo promujemy rozwiązania technologiczne, dzięki którym w znacznym stopniu można zmniejszyć negatywny wpływ na środowisko naturalne. Nasze używane urządzenia są w pełni sprawne i doskonale sprawdzą się przy prowadzeniu ekologicznego lokalu. Ponadto pozwolą realnie zmniejszyć koszty jego otwarcia i utrzymania. Pomożemy Ci wybrać witrynę o odpowiednich wymiarach, parametrach i ilości kuwet na lody. Oczywiście również – na Twoje życzenie – możemy odpowiednio je spersonalizować.
Skontaktuj się z nami i wybierz urządzenia idealne dla Ciebie!
Blog
- Innowacyjny ekspres do kawy Heylo
- Targi Host Milano 2023 – Kulisy sukcesu naszej firmy w świecie gastronomii
- Warszawskie kawiarnie stawiają na niezawodne używane urządzenia
- Renowacja urządzeń gastronomicznych
- Jak zaoszczędzić na serwisie gastronomicznym?
- Serwis witryn do lodów i konserwatorów
- Przegląd urządzeń gastronomicznych przed sezonem
- Serwisant urządzeń gastronomicznych – na czym właściwie polega jego praca?
- Kostkarka do baru – kiedy nie warto jej kupować?
- Używane sprzęty gastronomiczne powodem do dumy
- La Marzocco – ekspres do kawy najchętniej wybierany przez baristów
- Używane witryny do lodów w lokalnej cukierni
- Jakie wyposażenie do kawiarni?
- Jak wygląda naprawa urządzeń gastronomicznych?
- Zero waste pierwszym krokiem do gospodarki cyrkularnej
- Jak rozpoznać dobry serwis gastronomiczny?
- Najlepsza wyciskarka gastronomiczna do cytrusów
- Czyszczenie i konserwacja urządzeń gastronomicznych
- Konserwator do lodów – porady dla użytkowników
- Elektryczny kontakt grill – jaki wybrać?