Przegląd urządzeń gastronomicznych przed sezonem
Odpowiednie przygotowanie wszystkich urządzeń gastronomicznych przed nadchodzącym sezonem letnim zapewni Ci spokojną pracę i może uchronić przed niepotrzebnymi stratami. Żeby mieć pewność, że nie grozi nam żadna usterka warto rozważyć kompleksowy przegląd urządzeń gastronomicznych realizowany przez doświadczonego technika.
Dedykowana opieka specjalisty
Nasi serwisanci zapewniają realizację kompleksowych przeglądów obejmujących urządzenia chłodnicze, i mroźnicze, urządzenia grzewcze, ekspresy i młynki do kawy, urządzenia barowe oraz wchodzące w skład zmywalni. Obszerna wiedza z zakresu różnych typów urządzeń pozwala naszym serwisantom świadczyć kompleksowe usługi o indywidualnym profilu dopasowania do Klienta. Po każdym przeglądzie otrzymujesz opinię na temat stanu poszczególnych urządzeń i ewentualnych potrzeb podjęcia działania. Dzięki temu możesz uniknąć usterek spowodowanych naturalnym zużyciem komponentów lub w przypadku starszych urządzeń, rozważyć wymianę na nowszy model.
Szeroka oferta usług
Poza standardowym zakresem realizowanych przeglądów urządzeń gastronomicznych oferujemy również możliwość przeprowadzenia audytu hydraulicznego oraz elektrycznego całego lokalu. Ocenę obiektu pod kątem instalacji wodno-kanalizacyjnej i elektrycznej warto rozważyć w przypadku przejęcia wcześniej działającego lokalu gastronomicznego. To szczególnie ważne, jeśli lokal miał przerwę w działalności, a jego stan nie jest w pełni znany.
Z myślą o przyszłości
Wszyscy dobrze wiemy, że zapobieganie usterkom jest dużo mniej kosztowne niż ich późniejsze naprawianie. Często jedna usterka wiąże się z wystąpieniem kolejnych, co znacząco podnosi koszt naprawy, a w skrajnych przypadkach uniemożliwia naprawę urządzenia. Aby zabezpieczyć się przed takimi sytuacjami, przegląd urządzeń gastronomicznych warto przeprowadzić jeszcze przed rozpoczęciem wzmożonej pracy lokalu. Wykluczenie potencjalnego ryzyka wystąpienia usterki, która wpłynie na naszą działalność w najbardziej dochodowym okresie, to największa korzyść, jaką możemy zyskać.
W celu umówienia przeglądu zachęcamy do skontaktowania się z nami poprzez formularz kontaktowy ZAMÓW SERWIS a w przypadku jakichkolwiek pytań, zapraszamy również do kontaktowania się telefonicznie pod numerami (+48) 517 848 272 oraz (+48) 789 044 719.
Blog
- Innowacyjny ekspres do kawy Heylo
- Targi Host Milano 2023 – Kulisy sukcesu naszej firmy w świecie gastronomii
- Warszawskie kawiarnie stawiają na niezawodne używane urządzenia
- Renowacja urządzeń gastronomicznych
- Jak zaoszczędzić na serwisie gastronomicznym?
- Serwis witryn do lodów i konserwatorów
- Przegląd urządzeń gastronomicznych przed sezonem
- Serwisant urządzeń gastronomicznych – na czym właściwie polega jego praca?
- Kostkarka do baru – kiedy nie warto jej kupować?
- Używane sprzęty gastronomiczne powodem do dumy
- La Marzocco – ekspres do kawy najchętniej wybierany przez baristów
- Używane witryny do lodów w lokalnej cukierni
- Jakie wyposażenie do kawiarni?
- Jak wygląda naprawa urządzeń gastronomicznych?
- Zero waste pierwszym krokiem do gospodarki cyrkularnej
- Jak rozpoznać dobry serwis gastronomiczny?
- Najlepsza wyciskarka gastronomiczna do cytrusów
- Czyszczenie i konserwacja urządzeń gastronomicznych
- Konserwator do lodów – porady dla użytkowników
- Elektryczny kontakt grill – jaki wybrać?